Nyassa Alberta speelt Tina Turner in de Nederlandse musical

Nyassa Alberta speelt Tina Turner in de Nederlandse musical

<em>Nyassa Alberta</em> speelt <em>Tina Turner</em> in de Nederlandse musical Nyassa Alberta gaat Tina Turner spelen in de aankomende Nederlandse musical. Ze vervulde deze rol al eerder in Duitsland, daar zong ze de nummers van Tina Turner in het Duits. Bij Pauw vertelt ze dat ze wel even zal moeten wennen aan het spreken van Nederlands op het podium. Bekijk het gesprek met Nyassa Alberta over Tina Turner hierboven. 'Spookvader' Gerrit Jan van D: 'Hij schrijft veel over zijn geloof' Bekijk deze video » Debat tussen Antoinette Hertsenberg en artsen over vasten bij Pauw Bekijk deze video »
Talkshow :
Nyassa Alberta speelt Tina Turner in de Nederlandse musical

Nyassa Alberta gaat Tina Turner spelen in de aankomende Nederlandse musical. Ze vervulde deze rol al eerder in Duitsland, daar zong ze de nummers van Tina Turner in het Duits. Bij Pauw vertelt ze dat ze wel even zal moeten wennen aan het spreken van Nederlands op het podium.

Bekijk het gesprek met Nyassa Alberta over Tina Turner hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nyassa Alberta speelt Tina Turner in de Nederlandse musical of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV