Sterren op het Doek met Lee Towers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Lee Towers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Lee Towers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het Doek wordt zanger Lee Towers geportretteerd door drie getalenteerde kunstenaars. AhoyDat gebeurt midden in de enorme arena van 'zijn eigen' Ahoy. In een emotioneel gesprek met Özcan Akyol vertelt Lee over hoe zijn eenvoudige afkomst hem inspireerde om groot te dromen en die dromen ook waar te maken. Özcan AkyolSterren op het Doek is een programma waarin prominente Nederlanders worden vereeuwigd door kunstenaars, terwijl Özcan Akyol hen interviewt. Beste Zangers gemist: Lee Towers zingt 'What About Us' Bekijk deze video » Hilarische video Lee Towers: You'll Never Walk On Bollenvelden Bekijk deze video »
Uitzending :

In de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het Doek wordt zanger Lee Towers geportretteerd door drie getalenteerde kunstenaars.

Ahoy
Dat gebeurt midden in de enorme arena van 'zijn eigen' Ahoy. In een emotioneel gesprek met Özcan Akyol vertelt Lee over hoe zijn eenvoudige afkomst hem inspireerde om groot te dromen en die dromen ook waar te maken.

Özcan Akyol
Sterren op het Doek is een programma waarin prominente Nederlanders worden vereeuwigd door kunstenaars, terwijl Özcan Akyol hen interviewt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV