Emotionele Philippe Geubels over Taboe: "Je wordt vrienden met mensen die sterven"

Emotionele Philippe Geubels over Taboe: "Je wordt vrienden met mensen die sterven"

Emotionele Philippe Geubels over <em>Taboe</em>: &quot;Je wordt vrienden met mensen die sterven&quot; De Vlaamse komiek Philippe Geubels staat bekend om zijn droge humor, maar in het programma Taboe laat hij een andere kant van zichzelf zien. Die emotionele kant komt ook naar voren in Beau: "Je wordt vrienden met mensen die zullen sterven." MireilleGeubels is zijn emoties niet de baas na het zien van een fragment uit zijn programma, over de jonge moeder Mireille. Zij zal binnenkort sterven en ze vertelt over het moment dat waarschijnlijk het moeilijkst zal zijn: "Het moment dat ik bewust afscheid zal nemen van mijn kinderen." Na het fragment vertelt Geubels dat Mireille inmiddels overleden is, wat het verhaal nog heftiger maakt. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Philippe Geubels wordt bedrogen door zijn vrouw in nieuwe sitcom Geub Bekijk deze video »
Talkshow :
Emotionele Philippe Geubels over Taboe: "Je wordt vrienden met mensen die sterven"

De Vlaamse komiek Philippe Geubels staat bekend om zijn droge humor, maar in het programma Taboe laat hij een andere kant van zichzelf zien. Die emotionele kant komt ook naar voren in Beau: "Je wordt vrienden met mensen die zullen sterven."

Mireille
Geubels is zijn emoties niet de baas na het zien van een fragment uit zijn programma, over de jonge moeder Mireille. Zij zal binnenkort sterven en ze vertelt over het moment dat waarschijnlijk het moeilijkst zal zijn: "Het moment dat ik bewust afscheid zal nemen van mijn kinderen." Na het fragment vertelt Geubels dat Mireille inmiddels overleden is, wat het verhaal nog heftiger maakt.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Philippe Geubels over Taboe: "Je wordt vrienden met mensen die sterven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV