Bekijk nieuwe trailer Star Wars: The Rise of Skywalker

Bekijk nieuwe trailer Star Wars: The Rise of Skywalker

Bekijk nieuwe trailer <em>Star Wars: The Rise of Skywalker</em> Vandaag is de nieuwste trailer van de film Star Wars: The Rise of Skywalker vrijgegeven door Disney. De film, geregisseerd door J.J. Abrams en met wederom een hoofdrol voor Daisy Ridley, zal de laatste film van deze 'saga' zijn. Het Star Wars-imperium houdt echter niet op te bestaan; er staan alweer nieuwe films met andere verhaallijnen op de planning. Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer van de film hierboven. Bekijk de spectaculaire D23-trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker Bekijk deze video » Lupita Nyong'o vereerd door nummer van Beyoncé: "Queen B had me niks verteld" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk nieuwe trailer Star Wars: The Rise of Skywalker

Vandaag is de nieuwste trailer van de film Star Wars: The Rise of Skywalker vrijgegeven door Disney. De film, geregisseerd door J.J. Abrams en met wederom een hoofdrol voor Daisy Ridley, zal de laatste film van deze 'saga' zijn. Het Star Wars-imperium houdt echter niet op te bestaan; er staan alweer nieuwe films met andere verhaallijnen op de planning.

Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer van de film hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe trailer Star Wars: The Rise of Skywalker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV