Wat heeft Jan Boskamp gedaan op zijn verjaardag? "Alleen maar zitten kanen"

Wat heeft Jan Boskamp gedaan op zijn verjaardag? "Alleen maar zitten kanen"

Wat heeft <em>Jan Boskamp</em> gedaan op zijn verjaardag? &quot;Alleen maar zitten kanen&quot; Gisteren (maandag 21 oktober) was voetbalanalist Jan Boskamp jarig: hij werd alweer 71 jaar. Wat heeft hij eigenlijk de hele dag gedaan? "Alleen maar zitten kanen!" antwoordt hij. Toch is er ook nog ruimte voor serieuze onderwerpen. Want hoe moet Feyenoord de strijd aangaan met Ajax, komende zondag? "Je moet die bezieling krijgen, en dat is het werk van Jaap Stam." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Wilfred Genee belt met jarige Jan Boskamp: 'Ik hoor geen klote' Bekijk deze video » Veronica Inside Toto-voorspelling: 'Ajax wint van Chelsea' Bekijk deze video » Man in publiek vraagt Johan Derksen om aan de borsten van zijn vrouw te zitten Bekijk deze video »
Voetbal :
Wat heeft Jan Boskamp gedaan op zijn verjaardag? "Alleen maar zitten kanen"

Gisteren (maandag 21 oktober) was voetbalanalist Jan Boskamp jarig: hij werd alweer 71 jaar. Wat heeft hij eigenlijk de hele dag gedaan? "Alleen maar zitten kanen!" antwoordt hij. Toch is er ook nog ruimte voor serieuze onderwerpen. Want hoe moet Feyenoord de strijd aangaan met Ajax, komende zondag? "Je moet die bezieling krijgen, en dat is het werk van Jaap Stam."

Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wat heeft Jan Boskamp gedaan op zijn verjaardag? "Alleen maar zitten kanen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV