Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring

Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring

Gaat <em>Sylvie Meis</em> trouwen? Gespot met enorme ring Sylvie Meis blijft de gemoederen bezig houden. De laatste verhalen die over haar de ronde doen is dat ze zal gaan trouwen met haar vriend, Niclas Castello. Enorme ringDe socilalite is gespot met een enorme ring en Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds vraagt zich hardop af of de gemaakte foto niet geënsceneerd is en ze hiermee een boodschap wil afgeven: "In Amerika weet niemand wie Sylvie Meis is. Ze poseert eigenlijk voor een paparazzi, dat is vrij uniek want dan hoor je niet te merken dat je gefotografeerd wordt." Half jaar samenOp de beelden is te zien dat ze de ring wel erg naar de camera gericht houdt. "Ze is ook al een half jaar samen, dat is zeker in het geval van Sylvie best een serieuze tijd om je te gaan verloven", aldus Santegoeds. Bekijk het betreffende fragment van Shownieuws, dat na ongeveer 10min55 te zien is, hierboven. Bekijk ook Annemarie van Gaal over Sylvie Meis: "Baalde ze dat ze niet genoeg in het nieuws was?" Bekijk deze video » Gerard Joling: "Doutzen Kroes en Jan Smit moeten Songfestival presenteren Bekijk deze video » André Hazes viert derde verjaardag zoontje in Disneyland Parijs Bekijk deze video »
TV :
Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring

Sylvie Meis blijft de gemoederen bezig houden. De laatste verhalen die over haar de ronde doen is dat ze zal gaan trouwen met haar vriend, Niclas Castello.

Enorme ring
De socilalite is gespot met een enorme ring en Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds vraagt zich hardop af of de gemaakte foto niet geënsceneerd is en ze hiermee een boodschap wil afgeven: "In Amerika weet niemand wie Sylvie Meis is. Ze poseert eigenlijk voor een paparazzi, dat is vrij uniek want dan hoor je niet te merken dat je gefotografeerd wordt."

Half jaar samen
Op de beelden is te zien dat ze de ring wel erg naar de camera gericht houdt. "Ze is ook al een half jaar samen, dat is zeker in het geval van Sylvie best een serieuze tijd om je te gaan verloven", aldus Santegoeds. Bekijk het betreffende fragment van Shownieuws, dat na ongeveer 10min55 te zien is, hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV