'Lerares Zaandam op non-actief vanwege stokslagen aan leerlingen'

'Lerares Zaandam op non-actief vanwege stokslagen aan leerlingen'

'Lerares Zaandam op non-actief vanwege <em>stokslagen</em> aan leerlingen' Een lerares van groep 3 van basisschool De Voorzaan in Zaandam is op non-actief gesteld nadat ouders klachten tegen haar hebben ingediend: "Ze zou barbaarse lijfstraffen hebben toegepast", aldus WNL-presentatrice Lisette Wellens. Stokken op hoofdEen ouder van één van de kinderen doet anoniem haar verhaal: "Stokken op het hoofd. Kinderen waarbij de stoelen onder de kont vandaan worden getrokken omdat ze aan het wiebelen zijn." Er is inmiddels een onderzoek ingesteld. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring Bekijk deze video » Lee Towers in Sterren op het Doek: "Mooi hoofd" Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen pronkt met vetrollen: "Happy rolls" Bekijk deze video »
TV :
'Lerares Zaandam op non-actief vanwege stokslagen aan leerlingen'

Een lerares van groep 3 van basisschool De Voorzaan in Zaandam is op non-actief gesteld nadat ouders klachten tegen haar hebben ingediend: "Ze zou barbaarse lijfstraffen hebben toegepast", aldus WNL-presentatrice Lisette Wellens.

Stokken op hoofd
Een ouder van één van de kinderen doet anoniem haar verhaal: "Stokken op het hoofd. Kinderen waarbij de stoelen onder de kont vandaan worden getrokken omdat ze aan het wiebelen zijn." Er is inmiddels een onderzoek ingesteld. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Lerares Zaandam op non-actief vanwege stokslagen aan leerlingen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV