Ranking the Stars: Anny Schilder heeft lachers op haar hand

Ranking the Stars: Anny Schilder heeft lachers op haar hand

Ranking the Stars: <em>Anny Schilder</em> heeft lachers op haar hand Woensdagavond is alweer de laatste aflevering van het huidige seizoen van Ranking the Stars te zien. Paul de Leeuw heeft het daarin erg gezellig met Anny Schilder, die de lachers op haar hand heeft dankzij een opmerking over Volendammer Jan Keizer. Bekijk het fragment, dat De Leeuw op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Ranking The Stars: Wil Anny Schilder meedoen aan Ex On The Beach? Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen pronkt met vetrollen: "Happy rolls" Bekijk deze video » Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring Bekijk deze video »
TV :
Ranking the Stars: Anny Schilder heeft lachers op haar hand

Woensdagavond is alweer de laatste aflevering van het huidige seizoen van Ranking the Stars te zien. Paul de Leeuw heeft het daarin erg gezellig met Anny Schilder, die de lachers op haar hand heeft dankzij een opmerking over Volendammer Jan Keizer. Bekijk het fragment, dat De Leeuw op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven.Bekijk hier alle video's en artikelen van Pauls Nummer 1 Show
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ranking the Stars: Anny Schilder heeft lachers op haar hand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV