Netflix komt na Stranger Things met nieuwe horrorserie Mortel over tieners met superkrachten

Netflix komt na Stranger Things met nieuwe horrorserie Mortel over tieners met superkrachten

Netflix komt na <em>Stranger Things</em> met nieuwe horrorserie <em>Mortel</em> over tieners met superkrachten Tieners, superkrachten, horror en een moord, dat zijn de ingrediënten van de bekende Netflixserie Stranger Things, maar wist je al dat de streamingdienst binnenkort met een nieuwe tiener horrorserie komt? Bovennatuurlijke wezensDe Franstalige horrorserie van Netflix Mortel is een verhaal gaat over twee middelbare scholieren met superkrachten die een deal sluiten met een bovennatuurlijk wezen. Ze gaan samenwerken om een moord op te kunnen lossen. De horror bestaat in eerste instantie uit één seizoen, dat over een weekje op Netflix zal verschijnen. Wellicht wordt dit net zo een hit als Stranger Things. Om je alvast een beeld te geven van wat je kan verwachten, heeft gids.tv hierboven de trailer gedeeld. Mortel is vanaf 21 november op Netflix te zien. Stranger Things is best bekeken Netflix-serie ooit: 64 miljoen views binnen maand Bekijk deze video » Hilarische bloopers van Stranger Things seizoen 3 Bekijk deze video »
Serie :
Netflix komt na Stranger Things met nieuwe horrorserie Mortel over tieners met superkrachten

Tieners, superkrachten, horror en een moord, dat zijn de ingrediënten van de bekende Netflixserie Stranger Things, maar wist je al dat de streamingdienst binnenkort met een nieuwe tiener horrorserie komt?

Bovennatuurlijke wezens
De Franstalige horrorserie van Netflix Mortel is een verhaal gaat over twee middelbare scholieren met superkrachten die een deal sluiten met een bovennatuurlijk wezen. Ze gaan samenwerken om een moord op te kunnen lossen. De horror bestaat in eerste instantie uit één seizoen, dat over een weekje op Netflix zal verschijnen. Wellicht wordt dit net zo een hit als Stranger Things.

Om je alvast een beeld te geven van wat je kan verwachten, heeft gids.tv hierboven de trailer gedeeld. Mortel is vanaf 21 november op Netflix te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix komt na Stranger Things met nieuwe horrorserie Mortel over tieners met superkrachten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen