Vertelt Scarlett Johansson spoiler van Black Widow? "Het was een afsluiting voor mij"

Vertelt Scarlett Johansson spoiler van Black Widow? "Het was een afsluiting voor mij"

Vertelt <em>Scarlett Johansson</em> spoiler van <em>Black Widow</em>? &quot;Het was een afsluiting voor mij&quot; Scarlett Johansson betrad al in 2010 het Marvel Cinematic Universe, toen ze als Natasha Romanoff/Black Widow haar intrede deed in Iron Man 2. Onlangs werden de opnames voor haar 'eigen' film, Black Widow, afgerond. "Het was een afsluiting voor mij die ik nodig had." Spoiler?Vertelt Johansson hiermee dat het definitief het laatste optreden van Black Widow wordt? Want - SPOILER ALERT - in Avengers: Endgame kwam ze tragisch aan haar einde, waardoor er alleen nog een mogelijkheid bestaat voor prequels. Black Widow wordt de eerste film in het MCU sinds Spider-Man: Far from Home, en de serie gaat hiermee een nieuwe fase in. De film Black Widow is vanaf 29 april 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Scarlett Johansson hierboven. Avengers komen voor het laatst bij elkaar bij Jimmy Kimmel Bekijk deze video » Nederlandse Olivier Richters speelt rol in Marvel-film Black Widow Bekijk deze video » 'Dutch Giant' Olivier Richters over nieuwe Marvel-film Black Widow: "Geen avance met Scarlett Johansson" Bekijk deze video »
Entertainment :
Vertelt Scarlett Johansson spoiler van Black Widow? "Het was een afsluiting voor mij"

Scarlett Johansson betrad al in 2010 het Marvel Cinematic Universe, toen ze als Natasha Romanoff/Black Widow haar intrede deed in Iron Man 2. Onlangs werden de opnames voor haar 'eigen' film, Black Widow, afgerond. "Het was een afsluiting voor mij die ik nodig had."

Spoiler?
Vertelt Johansson hiermee dat het definitief het laatste optreden van Black Widow wordt? Want - SPOILER ALERT - in Avengers: Endgame kwam ze tragisch aan haar einde, waardoor er alleen nog een mogelijkheid bestaat voor prequels. Black Widow wordt de eerste film in het MCU sinds Spider-Man: Far from Home, en de serie gaat hiermee een nieuwe fase in.

De film Black Widow is vanaf 29 april 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Scarlett Johansson hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vertelt Scarlett Johansson spoiler van Black Widow? "Het was een afsluiting voor mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV