Samenvatting Kiki Bertens - Donna Vekic (WTA Elite Trophy)

Samenvatting Kiki Bertens - Donna Vekic (WTA Elite Trophy)

Samenvatting <em>Kiki Bertens - Donna Vekic</em> (WTA Elite Trophy) De WTA Finals zijn uit zicht voor Kiki Bertens, maar ze neemt deze week wel deel aan de WTA Elite Trophy in de Chinese stad Zhuhai. Daar is ze uitstekend aan het toernooi begonnen, want ze versloeg de Kroatische Donna Vekic met 7-6 en 6-2. Een overtuigende start, die veel belooft voor de rest van de week. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Kiki Bertens - Donna Vekic hierboven. 15-jarige Coco Gauff verslaat Kiki Bertens in de kwartfinales van WTA Linz Bekijk deze video » Samenvatting Kiki Bertens - Kaia Kanepi (WTA-toernooi Moskou) Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Kiki Bertens - Donna Vekic (WTA Elite Trophy)

De WTA Finals zijn uit zicht voor Kiki Bertens, maar ze neemt deze week wel deel aan de WTA Elite Trophy in de Chinese stad Zhuhai. Daar is ze uitstekend aan het toernooi begonnen, want ze versloeg de Kroatische Donna Vekic met 7-6 en 6-2. Een overtuigende start, die veel belooft voor de rest van de week.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Kiki Bertens - Donna Vekic hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Kiki Bertens - Donna Vekic (WTA Elite Trophy) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen