Het Geluid van Qmusic naar 63.800 euro. Nieuwe hint: plasmabol.

Het Geluid van Qmusic naar 63.800 euro. Nieuwe hint: plasmabol.

Het Geluid van <em>Qmusic</em> naar 63.800 euro. Nieuwe hint: plasmabol. De waarde van Het Geluid van Qmusic is vanochtend gestegen naar een torenhoge 63.800 euro. "Nog nooit eerder was het geluid zoveel waard", aldus dj Mattie Valk. Daarom geven hij en Marieke Elsinga de luisteraars een nieuwe hint: een plasmabol. Bekijk de volledige uitleg hierboven. Bekijk ook Willem-Alexander en Máxima hebben het erg gezellig in Tokio Bekijk deze video » Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen pronkt met vetrollen: "Happy rolls" Bekijk deze video »
Nieuws :
Het Geluid van Qmusic naar 63.800 euro. Nieuwe hint: plasmabol.

De waarde van Het Geluid van Qmusic is vanochtend gestegen naar een torenhoge 63.800 euro. "Nog nooit eerder was het geluid zoveel waard", aldus dj Mattie Valk. Daarom geven hij en Marieke Elsinga de luisteraars een nieuwe hint: een plasmabol. Bekijk de volledige uitleg hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Geluid van Qmusic naar 63.800 euro. Nieuwe hint: plasmabol. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV