LINDA.originals deelt eerste beelden van de nieuwe feelgood-serie Citroenstraat 10

LINDA.originals deelt eerste beelden van de nieuwe feelgood-serie Citroenstraat 10

<em>LINDA.originals</em> deelt eerste beelden van de nieuwe feelgood-serie <em>Citroenstraat 10</em> Ook zo benieuwd naar de nieuwe serie Citroenstraat 10 gepresenteerd door LINDA.originals en WE Fashion? Het YouTube-kanaal LINDA. deelt een backstage video over deze splinternieuwe feelgood serie. "Leuk, lief en spannend"Citroenstraat 10 is geproduceerd door de makers van ‘Gooische Vrouwen’ en is nu te zien bij LINDA.nl. In de backstage video hierboven vertelt de Turkse actrice Toprak Yalçiner die vriendin Sascha speelt in de serie, dat de serie "leuk, lief en spannend" is. Citroenstraat 10, met Kim Pieters in de hoofdrol, is vanaf nu, acht weken lang, elke maandag om 17.00 uur te zien bij LINDA.nl. Bekijk hierboven de backstage video. Vanaf 21 oktober is de nieuwe komische LINDA.tv-serie Citroenstraat 10 te zien Bekijk deze video »
Amusement :
LINDA.originals deelt eerste beelden van de nieuwe feelgood-serie Citroenstraat 10

Ook zo benieuwd naar de nieuwe serie Citroenstraat 10 gepresenteerd door LINDA.originals en WE Fashion? Het YouTube-kanaal LINDA. deelt een backstage video over deze splinternieuwe feelgood serie.

"Leuk, lief en spannend"
Citroenstraat 10 is geproduceerd door de makers van ‘Gooische Vrouwen’ en is nu te zien bij LINDA.nl. In de backstage video hierboven vertelt de Turkse actrice Toprak Yalçiner die vriendin Sascha speelt in de serie, dat de serie "leuk, lief en spannend" is.

Citroenstraat 10, met Kim Pieters in de hoofdrol, is vanaf nu, acht weken lang, elke maandag om 17.00 uur te zien bij LINDA.nl. Bekijk hierboven de backstage video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LINDA.originals deelt eerste beelden van de nieuwe feelgood-serie Citroenstraat 10 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV