Aanslag met ambulance Oslo. De eerste beelden.

Aanslag met ambulance Oslo. De eerste beelden.

Aanslag met ambulance <em>Oslo</em>. De eerste beelden. In de Noorse hoofdstad Oslo zijn diverse gewonden gevallen nadat een man een ambulance had gestolen en daar vervolgens mee inreed op het publiek. De politie heeft schoten afgevuurd op het voertuig waarbij de de dader naar verluidt ernstig gewond geraakt is. Bekijk de eerste beelden vanuit Oslo, waarop ook schoten te horen zijn, hierboven. Bekijk ook Willem-Alexander en Máxima hebben het erg gezellig in Tokio Bekijk deze video » 'Lerares Zaandam op non-actief vanwege stokslagen aan leerlingen' Bekijk deze video » Brexit-LIVE: Lagerhuis weer bijeen. Dinsdagavond nieuwe stemming. Bekijk deze video »
Nieuws :
Aanslag met ambulance Oslo. De eerste beelden.

In de Noorse hoofdstad Oslo zijn diverse gewonden gevallen nadat een man een ambulance had gestolen en daar vervolgens mee inreed op het publiek. De politie heeft schoten afgevuurd op het voertuig waarbij de de dader naar verluidt ernstig gewond geraakt is. Bekijk de eerste beelden vanuit Oslo, waarop ook schoten te horen zijn, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aanslag met ambulance Oslo. De eerste beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV