Documentaire prins Harry en Meghan Markle hakt erin: "Ze zijn helemaal los gegaan"

Documentaire prins Harry en Meghan Markle hakt erin: "Ze zijn helemaal los gegaan"

Documentaire <em>prins Harry</em> en <em>Meghan Markle</em> hakt erin: &quot;Ze zijn helemaal los gegaan&quot; De documentaire Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis heeft de tongen flink los gemaakt in Groot-Brittannië, en ook in Nederland (waar hij gisteravond te zien was op RTL 4) maakte de film indruk. "Ze zijn helemaal los gegaan, het is een interview over hoe moeilijk ze het hebben." KwetsbaarHet royaltykoppel stelt zich bijzonder kwetsbaar op, en dat vonden veel kijkers erg bijzonder. Zo was te zien hoe Meghan tegen haar tranen vecht als ze vertelt over de kritiek die de Britse pers op haar heeft. Zoals Pim Sedee het verwoord: "Er stond eigenlijk een aangedane vrouw, en niet de trotse vrouw van prins Harry." Het lijkt alsof ze helemaal kapot zijn gemaakt door het vergrootglas waar ze constant onder liggen. Bekijk de bespreking van de documentaire hierboven. Emotionele Meghan Markle bekent dat het niet goed met haar gaat Bekijk deze video » Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak" Bekijk deze video » Meghan Markle zichtbaar aangeslagen door snoeiharde Britse pers: "Ik vind het moeilijk" Bekijk deze video »
Royals :
Documentaire prins Harry en Meghan Markle hakt erin: "Ze zijn helemaal los gegaan"

De documentaire Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis heeft de tongen flink los gemaakt in Groot-Brittannië, en ook in Nederland (waar hij gisteravond te zien was op RTL 4) maakte de film indruk. "Ze zijn helemaal los gegaan, het is een interview over hoe moeilijk ze het hebben."

Kwetsbaar
Het royaltykoppel stelt zich bijzonder kwetsbaar op, en dat vonden veel kijkers erg bijzonder. Zo was te zien hoe Meghan tegen haar tranen vecht als ze vertelt over de kritiek die de Britse pers op haar heeft. Zoals Pim Sedee het verwoord: "Er stond eigenlijk een aangedane vrouw, en niet de trotse vrouw van prins Harry." Het lijkt alsof ze helemaal kapot zijn gemaakt door het vergrootglas waar ze constant onder liggen.

Bekijk de bespreking van de documentaire hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Louis Theroux
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire prins Harry en Meghan Markle hakt erin: "Ze zijn helemaal los gegaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen