Máxima schittert opnieuw in japon van Taminiau tijdens galadiner in Japan

Máxima schittert opnieuw in japon van Taminiau tijdens galadiner in Japan

Máxima schittert opnieuw in japon van Taminiau tijdens galadiner in Japan Het is duidelijk dat koningin Máxima fan is van de ontwerpen van Jan Taminiau. Opnieuw schittert ze in een prachtige jurk van de Nederlandse couturier. Glitter en glansDe in het rood geklede koningin had duidelijk de moeite genomen om tussen de tientallen presidenten en gekroonde hoofden op te vallen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zorgden dinsdagavond bij het galadiner voor de inhuldiging van de Japanse keizer Naruhito zeker voor extra glitter en glans. Bekijk de beelden van onze koning en koningin hierboven. Willem-Alexander en Máxima kijken terug op ‘boeiend’ staatsbezoek India Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima hebben het erg gezellig in Tokio Bekijk deze video » Máxima hergebruikt jurk tijdens bezoek aan Japan Bekijk deze video »
Royals :
Máxima schittert opnieuw in japon van Taminiau tijdens galadiner in Japan

Het is duidelijk dat koningin Máxima fan is van de ontwerpen van Jan Taminiau. Opnieuw schittert ze in een prachtige jurk van de Nederlandse couturier.

Glitter en glans
De in het rood geklede koningin had duidelijk de moeite genomen om tussen de tientallen presidenten en gekroonde hoofden op te vallen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zorgden dinsdagavond bij het galadiner voor de inhuldiging van de Japanse keizer Naruhito zeker voor extra glitter en glans.

Bekijk de beelden van onze koning en koningin hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Máxima schittert opnieuw in japon van Taminiau tijdens galadiner in Japan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV