Liefdesperikelen Utopia: Flirt Jessie met een andere vrouw dan Merel?

Liefdesperikelen Utopia: Flirt Jessie met een andere vrouw dan Merel?

Liefdesperikelen <em>Utopia</em>: Flirt Jessie met een andere vrouw dan Merel? Jessie heeft het maar zwaar met de dames tijdens zijn verblijf in Utopia. Als hij interesse toont in een andere vrouw dan Merel en zij vraagt naar zijn relatiestatus, weet de realityster dan ook niet wat hij moet zeggen. 'Eng ventje'Merel is met oud-Utopianen Laura en Charlotte lekker aan het kletsen over haar vlam Jessie, terwijl Jessie zelf met een andere dame aan het praten is. Als Merel er later achter komt dat dit aan de gang was en dat hij een sjaal voor haar heeft gehaald omdat ze het koud had, is ze ook niet blij. “Wat ben je toch een eng ventje.” Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6, bekijk de liefdesperikelen tussen Merel en Jessie in Utopia in de video hierboven. De finale van Utopia is begonnen: wie moet binnenkort vertrekken? Bekijk deze video » Jens moet Utopia als eerste verlaten in de finale Bekijk deze video »
TV :
Liefdesperikelen Utopia: Flirt Jessie met een andere vrouw dan Merel?

Jessie heeft het maar zwaar met de dames tijdens zijn verblijf in Utopia. Als hij interesse toont in een andere vrouw dan Merel en zij vraagt naar zijn relatiestatus, weet de realityster dan ook niet wat hij moet zeggen.

'Eng ventje'
Merel is met oud-Utopianen Laura en Charlotte lekker aan het kletsen over haar vlam Jessie, terwijl Jessie zelf met een andere dame aan het praten is. Als Merel er later achter komt dat dit aan de gang was en dat hij een sjaal voor haar heeft gehaald omdat ze het koud had, is ze ook niet blij. “Wat ben je toch een eng ventje.”

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6, bekijk de liefdesperikelen tussen Merel en Jessie in Utopia in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liefdesperikelen Utopia: Flirt Jessie met een andere vrouw dan Merel? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV