Familievoorstelling Zwijnenstal met Ilse Warringa legt link met Boris Johnson en Donald Trump

Familievoorstelling Zwijnenstal met Ilse Warringa legt link met Boris Johnson en Donald Trump

Familievoorstelling <em>Zwijnenstal</em> met Ilse Warringa legt link met <em>Boris Johnson</em> en <em>Donald Trump</em> De voorstelling Zwijnenstal is zeker niet alleen voor kinderen bedoeld, de ouders kunnen er ook zeker heen. Het verhaal is losjes geïnspireerd door het beroemde boek Animal Farm van George Orwell uit 1945. “Rop Verheijen speelt de admiraal, het varken dat de leiding gaat nemen”, vertelt actrice Ilse Warringa in bovenstaande video. “Hij speelt niet voor niets met een blond pruikje, dus de paralellen met Boris Johnson, Trump en Geert Wilders zouden getrokken kunnen worden.” Bekijk het hele gesprek met Ilse Warringa over de familievoorstelling Zwijnenstal in de video hierboven. Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van Ruxandra Bekijk deze video » Ilse Warringa eet ‘zielige boterham’ voor theateroptreden Bekijk deze video »
Entertainment :
Familievoorstelling Zwijnenstal met Ilse Warringa legt link met Boris Johnson en Donald Trump

De voorstelling Zwijnenstal is zeker niet alleen voor kinderen bedoeld, de ouders kunnen er ook zeker heen. Het verhaal is losjes geïnspireerd door het beroemde boek Animal Farm van George Orwell uit 1945. “Rop Verheijen speelt de admiraal, het varken dat de leiding gaat nemen”, vertelt actrice Ilse Warringa in bovenstaande video. “Hij speelt niet voor niets met een blond pruikje, dus de paralellen met Boris Johnson, Trump en Geert Wilders zouden getrokken kunnen worden.”

Bekijk het hele gesprek met Ilse Warringa over de familievoorstelling Zwijnenstal in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familievoorstelling Zwijnenstal met Ilse Warringa legt link met Boris Johnson en Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV