Verloving Sylvie Meis is volgens Leco van Zadelhoff ‘gelul!’

Verloving Sylvie Meis is volgens Leco van Zadelhoff ‘gelul!’

Verloving <em>Sylvie Meis</em> is volgens <em>Leco van Zadelhoff</em> ‘gelul!’ Sylvie Meis is volgens de geruchten verloofd met Niclas Castello, maar haar vriend Leco van Zadelhoff gooit roet in het sprookje. Als in RTL Boulevard een video wordt getoond van Sylvie en het mogelijke huwelijksaanzoek roept hij: “Gelul!” Verlovingsring?“Alsof Sylvie zelf geen hele mooie sieraden zou hebben”, zegt de make-upgoeroe over de ‘verlovingsring’ die zou zijn gespot om de vinger van de socialite. Volgens hem is er dan ook niets waar van de verhalen over de verloving. “Dan had ik het toch verteld?” Bekijk het hele item van RTL Boulevard over de mogelijke verloving van Sylvie Meis in de video hierboven. Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch Bekijk deze video » Gaat Sylvie Meis trouwen? Gespot met enorme ring Bekijk deze video »
Entertainment :
Verloving Sylvie Meis is volgens Leco van Zadelhoff ‘gelul!’

Sylvie Meis is volgens de geruchten verloofd met Niclas Castello, maar haar vriend Leco van Zadelhoff gooit roet in het sprookje. Als in RTL Boulevard een video wordt getoond van Sylvie en het mogelijke huwelijksaanzoek roept hij: “Gelul!”

Verlovingsring?
“Alsof Sylvie zelf geen hele mooie sieraden zou hebben”, zegt de make-upgoeroe over de ‘verlovingsring’ die zou zijn gespot om de vinger van de socialite. Volgens hem is er dan ook niets waar van de verhalen over de verloving. “Dan had ik het toch verteld?”

Bekijk het hele item van RTL Boulevard over de mogelijke verloving van Sylvie Meis in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verloving Sylvie Meis is volgens Leco van Zadelhoff ‘gelul!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV