Samenvatting Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado (Champions League)

Samenvatting Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado (Champions League)

Samenvatting <em>Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado</em> (Champions League) Tottenham Hotspur, de finalist van vorig seizoen, zit niet in de beste fase. In de Premier League staat het op een teleurstellende zevende plek, in de League Cup werd verloren van vierdeklasser Colchester en in de Champions League werd tot gisteren slechts één punt verzameld (en met 2-7 verloren van Bayern München). Gisteravond verliep het echter een stuk beter voor de Londenaren. Rode Ster Belgrado werd met 5-0 aan de kant gezet. Bekijk de samenvatting van Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado hierboven. Samenvatting Tottenham Hotspur - Bayern München (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Tottenham Hotspur - Watford (Premier League) Bekijk deze video » Tottenham - Rode Ster Belgrado: Kane kopt de 1-0 binnen (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado (Champions League)

Tottenham Hotspur, de finalist van vorig seizoen, zit niet in de beste fase. In de Premier League staat het op een teleurstellende zevende plek, in de League Cup werd verloren van vierdeklasser Colchester en in de Champions League werd tot gisteren slechts één punt verzameld (en met 2-7 verloren van Bayern München). Gisteravond verliep het echter een stuk beter voor de Londenaren. Rode Ster Belgrado werd met 5-0 aan de kant gezet.

Bekijk de samenvatting van Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV