Matthijs de Ligt boos op Nederlandse journalisten: "Gooien zomaar wat de wereld in"

Matthijs de Ligt boos op Nederlandse journalisten: "Gooien zomaar wat de wereld in"

<em>Matthijs de Ligt</em> boos op Nederlandse journalisten: &quot;Gooien zomaar wat de wereld in&quot; Matthijs de Ligt moest er even in komen bij Juventus, maar lijkt zijn draai inmiddels redelijk gevonden te hebben. De absolute topvorm die hij vorig seizoen bij Ajax etaleerde is er echter nog niet. Waar ligt dat aan? FabeltjeVerslaggever Wytze van der Goot vertelt De Ligt dat het Nederlandse journaille vermoed dat de verdediger te vaak in het krachthonk zit, en daardoor minder stabiel is. Naar eigen zeggen zit De Ligt bij Juventus minder vaak in het krachthonk dan bij Ajax, en daarom doet hij het nieuws af als een fabeltje. "Blijkbaar worden er zomaar dingen door mensen de wereld in gegooid." Bekijk het interview met Matthijs de Ligt hierboven. Matthijs de Ligt lacht om lage cijfers van De Telegraaf: "Alleen maar leuk" Bekijk deze video » Matthijs de Ligt zet zijn luxe villa in Amsterdam te huur Bekijk deze video » Johan Derksen over Matthijs de Ligt: ‘Hij wordt in Italië ook een uitblinker’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Matthijs de Ligt boos op Nederlandse journalisten: "Gooien zomaar wat de wereld in"

Matthijs de Ligt moest er even in komen bij Juventus, maar lijkt zijn draai inmiddels redelijk gevonden te hebben. De absolute topvorm die hij vorig seizoen bij Ajax etaleerde is er echter nog niet. Waar ligt dat aan?

Fabeltje
Verslaggever Wytze van der Goot vertelt De Ligt dat het Nederlandse journaille vermoed dat de verdediger te vaak in het krachthonk zit, en daardoor minder stabiel is. Naar eigen zeggen zit De Ligt bij Juventus minder vaak in het krachthonk dan bij Ajax, en daarom doet hij het nieuws af als een fabeltje. "Blijkbaar worden er zomaar dingen door mensen de wereld in gegooid."

Bekijk het interview met Matthijs de Ligt hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt boos op Nederlandse journalisten: "Gooien zomaar wat de wereld in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier