Eerste aflevering De reünie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De reünie Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex-klasgenoten weer bij elkaar en vertellen ze bijzondere levensverhalen. Anita Witzier is dit seizoen de enig overgebleven presentatrice van het programma, dat elke woensdag om 21:25 uur te zien is op NPO 1. VerhalenIn elke aflevering ontmoet Anita stuk voor stuk openhartige mensen die graag over hun levens vertellen. De ervaringen die de voormalig klasgenoten aan elkaar vertellen zorgen voor mooie, vrolijke en soms ook aangrijpende verhalen. AmsterdamHoe is het om je hele lagere én middelbare schooltijd met dezelfde groep in de klas te zitten? Die vraag wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen beantwoord door een bonte groep Amsterdamse kids die in de jaren 90 lief en leed met elkaar deelden op de Vrije School. HerinneringenTwintig jaar later keren ze terug naar hun school om daar, in hun oude vertrouwde klaslokaal, herinneringen op te halen. :[broadcast:videos](ids:"124943,124850" title:"")
Uitzending :

Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex-klasgenoten weer bij elkaar en vertellen ze bijzondere levensverhalen. Anita Witzier is dit seizoen de enig overgebleven presentatrice van het programma, dat elke woensdag om 21:25 uur te zien is op NPO 1.

Verhalen
In elke aflevering ontmoet Anita stuk voor stuk openhartige mensen die graag over hun levens vertellen. De ervaringen die de voormalig klasgenoten aan elkaar vertellen zorgen voor mooie, vrolijke en soms ook aangrijpende verhalen.

Amsterdam
Hoe is het om je hele lagere én middelbare schooltijd met dezelfde groep in de klas te zitten? Die vraag wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen beantwoord door een bonte groep Amsterdamse kids die in de jaren 90 lief en leed met elkaar deelden op de Vrije School.

Herinneringen
Twintig jaar later keren ze terug naar hun school om daar, in hun oude vertrouwde klaslokaal, herinneringen op te halen.

:[broadcast:videos](ids:"124943,124850" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De reünie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV