Eerste aflevering Proef Eenzaamheid gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Proef Eenzaamheid gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Proef Eenzaamheid gemist? Bekijk hier de hele uitzending Realityreeks waarin iemand met een druk sociaal leven zeven dagen in het leven stapt van iemand die ongeveer even oud is en zich eenzaam voelt. - Aflevering 1 van 6 - Annick en Sharon. Sharon (27) heeft een druk sociaal leven en is zelden alleen. Voor dit experiment maakt ze een uitzondering: ze brengt zeven dagen, 24 uur per dag alleen door. Zonder telefoon en internet. Daarmee stapt ze in het leven van de 31-jarige Annick. Die heeft een posttraumatische stressstoornis, waardoor ze niet kan werken en als gevolg veel thuis zit. Tijdens de week ontdekt Sharon steeds meer hoe het leven van de eenzame Annick eruitziet. Aan het eind van de uitzending ontmoeten ze elkaar. Begrijpt Sharon nu beter hoe het is om eenzaam te zijn?
Uitzending :

Realityreeks waarin iemand met een druk sociaal leven zeven dagen in het leven stapt van iemand die ongeveer even oud is en zich eenzaam voelt. - Aflevering 1 van 6 - Annick en Sharon.

Sharon (27) heeft een druk sociaal leven en is zelden alleen. Voor dit experiment maakt ze een uitzondering: ze brengt zeven dagen, 24 uur per dag alleen door. Zonder telefoon en internet. Daarmee stapt ze in het leven van de 31-jarige Annick. Die heeft een posttraumatische stressstoornis, waardoor ze niet kan werken en als gevolg veel thuis zit. Tijdens de week ontdekt Sharon steeds meer hoe het leven van de eenzame Annick eruitziet. Aan het eind van de uitzending ontmoeten ze elkaar. Begrijpt Sharon nu beter hoe het is om eenzaam te zijn?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Proef Eenzaamheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV