Samenvatting Olympiakos - Bayern München (Champions League)

Samenvatting Olympiakos - Bayern München (Champions League)

Samenvatting <em>Olympiakos - Bayern München</em> (Champions League) In de uitwedstrijd tegen Olympiakos kreeg Bayern München het een stuk lastiger dan het van tevoren had gedacht. De Grieken verweerden zich kranig en kwamen zelfs op voorsprong, maar gelukkig is er altijd nog Robert Lewandowski om orde op zaken te stellen. De Poolse spits is dit seizoen in absolute topvorm en scoorde (in alle competities) al zestien goals in twaalf wedstrijden. Na gisteravond is het zelfs achttien uit dertien, want hij vond opnieuw twee keer het net. Bekijk de samenvatting van Olympiakos - Bayern München hierboven. Samenvatting Bayern München - Rode Ster Belgrado (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Tottenham Hotspur - Bayern München (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Olympiakos - Bayern München (Champions League)

In de uitwedstrijd tegen Olympiakos kreeg Bayern München het een stuk lastiger dan het van tevoren had gedacht. De Grieken verweerden zich kranig en kwamen zelfs op voorsprong, maar gelukkig is er altijd nog Robert Lewandowski om orde op zaken te stellen. De Poolse spits is dit seizoen in absolute topvorm en scoorde (in alle competities) al zestien goals in twaalf wedstrijden. Na gisteravond is het zelfs achttien uit dertien, want hij vond opnieuw twee keer het net.

Bekijk de samenvatting van Olympiakos - Bayern München hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Olympiakos - Bayern München (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV