Gallyon van Vessem moest weg bij Hart van Nederland: "Tuurlijk is dat kut"

Gallyon van Vessem moest weg bij Hart van Nederland: "Tuurlijk is dat kut"

<em>Gallyon van Vessem</em> moest weg bij <em>Hart van Nederland</em>: &quot;Tuurlijk is dat kut&quot; Gallyon van Vessem moest Hart van Nederland verlaten omdat de directie het programma wil vernieuwen, en haar ontslag heeft volgens velen - onder wie Angela de Jong - te maken met leeftijdsdiscriminatie. Ook Gallyon zelf is uiteraard niet blij: "Tuurlijk is dat kut." Altijd vrouwenTv-cricitus Angela de Jong is furieus, want dit lot treft altijd vrouwen van een zekere leeftijd. Volgens haar komt het zelden voor dat een man van de televisie wordt gehaald omdat hij te oud zou zijn. Nadat een fragment uit De wereld draait door is getoond, waarin John de Mol een toelichting geeft op het ontslag, geeft Van Vessem Beau van Erven Dorens, die destijds ook aan tafel zat, nog een veeg uit de pan: "Je had dáár dit gesprek moeten voeren." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Wijzigingen bij Hart van Nederland: 'twee presentatrices ontslagen' Bekijk deze video » Gallyon van Vessem neemt afscheid van Hart van Nederland: haar mooiste momenten Bekijk deze video » Gallyon van Vessem neemt emotioneel afscheid van Hart van Nederland Bekijk deze video »
Talkshow :
Gallyon van Vessem moest weg bij Hart van Nederland: "Tuurlijk is dat kut"

Gallyon van Vessem moest Hart van Nederland verlaten omdat de directie het programma wil vernieuwen, en haar ontslag heeft volgens velen - onder wie Angela de Jong - te maken met leeftijdsdiscriminatie. Ook Gallyon zelf is uiteraard niet blij: "Tuurlijk is dat kut."

Altijd vrouwen
Tv-cricitus Angela de Jong is furieus, want dit lot treft altijd vrouwen van een zekere leeftijd. Volgens haar komt het zelden voor dat een man van de televisie wordt gehaald omdat hij te oud zou zijn. Nadat een fragment uit De wereld draait door is getoond, waarin John de Mol een toelichting geeft op het ontslag, geeft Van Vessem Beau van Erven Dorens, die destijds ook aan tafel zat, nog een veeg uit de pan: "Je had dáár dit gesprek moeten voeren."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gallyon van Vessem moest weg bij Hart van Nederland: "Tuurlijk is dat kut" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV