Tino Martin onthult ideeën voor Ziggo Dome-shows: "Watervallen, circusacts..."

Tino Martin onthult ideeën voor Ziggo Dome-shows: "Watervallen, circusacts..."

<em>Tino Martin</em> onthult ideeën voor <em>Ziggo Dome</em>-shows: &quot;Watervallen, circusacts...&quot; Op 1 mei 2020 staat Tino Martin weer in de Amsterdamse Ziggo Dome, en daar heeft de zanger ontzettend veel zin in. Het thema van de show wordt 'Viva Las Vegas', en daarvoor trekt hij alles uit de kast. Bij Shownieuws worden al wat ideeën gedeeld: "Watervallen, circusacts..." GastartiestenDe shows in Las Vegas zijn groot, groter, grootst, en aan die verwachtingen wil ook Martin voldoen. Er worden vele danseressen uitgenodigd om hem op het podium te vergezellen, en uiteraard wil hij ook met enkele gastartiesten op de proppen komen. Wie dat worden, weet hij nog niet; er is nog geen contact gelegd. Hans Klok, wellicht? Die heeft in ieder geval een speciale videoboodschap voor Tino. De kaartverkoop start aankomende vrijdag 25 oktober op zijn website. Bekijk de Shownieuws-beelden waarin Tino vertelt over zijn nieuwe show hierboven. Het mooiste liedje gemist? Tino Martin zingt 'Zij gelooft in mij' Bekijk deze video » Tino Martin geeft Viva Las Vegas show in de Ziggo Dome: "Een show met alles wat je fantasie toelaat" Bekijk deze video »
Amusement :
Tino Martin onthult ideeën voor Ziggo Dome-shows: "Watervallen, circusacts..."

Op 1 mei 2020 staat Tino Martin weer in de Amsterdamse Ziggo Dome, en daar heeft de zanger ontzettend veel zin in. Het thema van de show wordt 'Viva Las Vegas', en daarvoor trekt hij alles uit de kast. Bij Shownieuws worden al wat ideeën gedeeld: "Watervallen, circusacts..."

Gastartiesten
De shows in Las Vegas zijn groot, groter, grootst, en aan die verwachtingen wil ook Martin voldoen. Er worden vele danseressen uitgenodigd om hem op het podium te vergezellen, en uiteraard wil hij ook met enkele gastartiesten op de proppen komen. Wie dat worden, weet hij nog niet; er is nog geen contact gelegd. Hans Klok, wellicht? Die heeft in ieder geval een speciale videoboodschap voor Tino.

De kaartverkoop start aankomende vrijdag 25 oktober op zijn website. Bekijk de Shownieuws-beelden waarin Tino vertelt over zijn nieuwe show hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin onthult ideeën voor Ziggo Dome-shows: "Watervallen, circusacts..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV