Opnieuw autobranden in Deventer: de teller loopt op

Opnieuw autobranden in Deventer: de teller loopt op

Opnieuw <em>autobranden</em> in <em>Deventer</em>: de teller loopt op De brandstichters weten van geen ophouden. Het is weer raak in Deventer. In de Grootburgerstraat zijn vannacht opnieuw twee auto's in brand gevlogen. De twee voertuigen stonden naast elkaar geparkeerd. De brandweer kon helaas niets meer doen en beide auto's zijn beschadigd geraakt. Deventer is al langer in de ban van autobranden. Vorig jaar gingen in de stad tientallen auto's in vlammen op. Bekijk de Hart van Nederland beelden hierboven. Ravage in Deventer veroorzaakt vijf gewonden: "Er is bewust gas gegeven" Bekijk deze video » Crashdrama Deventer: Stevige vechtpartij voor incident Bekijk deze video »
Nieuws :
Opnieuw autobranden in Deventer: de teller loopt op

De brandstichters weten van geen ophouden. Het is weer raak in Deventer. In de Grootburgerstraat zijn vannacht opnieuw twee auto's in brand gevlogen.

De twee voertuigen stonden naast elkaar geparkeerd. De brandweer kon helaas niets meer doen en beide auto's zijn beschadigd geraakt. Deventer is al langer in de ban van autobranden. Vorig jaar gingen in de stad tientallen auto's in vlammen op.

Bekijk de Hart van Nederland beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opnieuw autobranden in Deventer: de teller loopt op of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV