Nicolette van Dam vindt outfit van haar man te ver gaan: "Het wordt steeds erger"

Nicolette van Dam vindt outfit van haar man te ver gaan: "Het wordt steeds erger"

<em>Nicolette van Dam</em> vindt <em>outfit</em> van haar man te ver gaan: &quot;Het wordt steeds erger&quot; Nicolette van Dam viert op dit moment vakantie met haar man Bas Smit en dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Het gezinnetje geniet van de Spaanse zon en heeft veel lol. Vader Bas wilt er goed bij lopen tijdens de vakantie, en vraagt aan Nicolette welke slippers hij moet dragen onder zijn outfit. De presentatrice vindt de outfit veels te ver gaan: "Het wordt steeds erger", zegt Van Dam lachend. Bekijk de Instagram Story die Nicolette van Dam vanuit Spanje deelt hierboven. Nicolette van Dam trekt haar kleren vanzelf uit als Bas Smit genoeg kaarsen aansteekt Bekijk deze video » Nicolette van Dam en Wendy van Dijk schrijven kinderboek Bekijk deze video »
Amusement :
Nicolette van Dam vindt outfit van haar man te ver gaan: "Het wordt steeds erger"

Nicolette van Dam viert op dit moment vakantie met haar man Bas Smit en dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Het gezinnetje geniet van de Spaanse zon en heeft veel lol. Vader Bas wilt er goed bij lopen tijdens de vakantie, en vraagt aan Nicolette welke slippers hij moet dragen onder zijn outfit. De presentatrice vindt de outfit veels te ver gaan: "Het wordt steeds erger", zegt Van Dam lachend.

Bekijk de Instagram Story die Nicolette van Dam vanuit Spanje deelt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam vindt outfit van haar man te ver gaan: "Het wordt steeds erger" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV