Schotse topcriminelen verdacht van de spraakmakende moord op Martin Kok

Schotse topcriminelen verdacht van de spraakmakende moord op Martin Kok

Schotse <em>topcriminelen</em> verdacht van de spraakmakende moord op <em>Martin Kok</em> In 2016 werd crimineel en crimeblogger Martin Kok doodgeschoten in een seksclub in Laren. Kok is waarschijnlijk vermoord door een Schotse criminele organisatie die in direct verband staat met de Nederlandse drugswereld. VerdachtenVijf Schotse mannen worden gezocht i.v.m. de moord. De mannen zijn groot criminelen die handelen in drugs en wapens, ze hebben ook opdracht gegeven tot moord en marteling. De politie heeft tot nu toe eenentwintig tips over de moord gegeven. Bekijk hierboven het hele verslag van WNL over de moord op Martin Kok Moord op 16-jarige Hümeyra had voorkomen kunnen worden Bekijk deze video » Eerste beelden na vermoedelijke aanslag in Manchester: vijf mensen neergestoken Bekijk deze video » Onthutsende documentaire over moord Nadia van de Ven raakt ook Peter R. de Vries: "Zo veel ellende, dat is niet normaal" Bekijk deze video » Drugsoorlog in Mexico: 13 agenten gedood bij hinderlaag Bekijk deze video »
Misdaad :
Schotse topcriminelen verdacht van de spraakmakende moord op Martin Kok

In 2016 werd crimineel en crimeblogger Martin Kok doodgeschoten in een seksclub in Laren. Kok is waarschijnlijk vermoord door een Schotse criminele organisatie die in direct verband staat met de Nederlandse drugswereld.

Verdachten
Vijf Schotse mannen worden gezocht i.v.m. de moord. De mannen zijn groot criminelen die handelen in drugs en wapens, ze hebben ook opdracht gegeven tot moord en marteling. De politie heeft tot nu toe eenentwintig tips over de moord gegeven.

Bekijk hierboven het hele verslag van WNL over de moord op Martin Kok

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schotse topcriminelen verdacht van de spraakmakende moord op Martin Kok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen