André Hazes verkoopt Monique een tik tegen het hoofd tijdens treinreis naar Disneyland Paris

André Hazes verkoopt Monique een tik tegen het hoofd tijdens treinreis naar Disneyland Paris

<em>André Hazes</em> verkoopt Monique <em>een tik tegen het hoofd</em> tijdens treinreis naar <em>Disneyland Paris</em> André Hazes heeft het afgelopen weekend drie uitverkochte concerten in Ahoy gegeven. Nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van een reisje naar EuroDisney, moet de zanger gedacht hebben. Het gezin is onderweg en de stemming zit er goed in. KoortslipDe zanger lijkt veel zin te hebben in het tripje naar Disneyland, maar vindt het vervelend dat hij last heeft van een koortslip: "#EuroDisney. Samen met koortslip alles, zuur hoor", schrijft Hazes bij de beelden in de trein. Pok tegen het hoofdHet gezin is onderweg naar Disneyland Paris en André filmt zijn reisgezelschap. Zijn vriendin Monique filmt hij een beetje te wild en raakt haar met zijn telefoon tegen het voorhoofd: "Zo dan, je hoort gewoon pok", zegt ze. Bekijk de beelden die Hazes onderweg naar EuroDisney maakt hierboven. André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed" Bekijk deze video » André Hazes is weer positief over moeder Rachel Hazes: "Het was echt leuk" Bekijk deze video » Zoontje André Hazes op het podium van Ahoy: "Dit was echt kippenvel" Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes verkoopt Monique een tik tegen het hoofd tijdens treinreis naar Disneyland Paris

André Hazes heeft het afgelopen weekend drie uitverkochte concerten in Ahoy gegeven. Nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van een reisje naar EuroDisney, moet de zanger gedacht hebben. Het gezin is onderweg en de stemming zit er goed in.

Koortslip
De zanger lijkt veel zin te hebben in het tripje naar Disneyland, maar vindt het vervelend dat hij last heeft van een koortslip: "#EuroDisney. Samen met koortslip alles, zuur hoor", schrijft Hazes bij de beelden in de trein.

Pok tegen het hoofd
Het gezin is onderweg naar Disneyland Paris en André filmt zijn reisgezelschap. Zijn vriendin Monique filmt hij een beetje te wild en raakt haar met zijn telefoon tegen het voorhoofd: "Zo dan, je hoort gewoon pok", zegt ze.

Bekijk de beelden die Hazes onderweg naar EuroDisney maakt hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes verkoopt Monique een tik tegen het hoofd tijdens treinreis naar Disneyland Paris of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV