Samanta Steenwijk brengt emotioneel eerbetoon aan danspartner Marcus

Samanta Steenwijk brengt emotioneel eerbetoon aan danspartner Marcus

<em>Samanta Steenwijk</em> brengt emotioneel eerbetoon aan danspartner <em>Marcus</em> Aankomende zaterdag (26 oktober) staat de finale van Dancing with the Stars op het programma, waar onder anderen zangeres Samantha Steenwijk aan meedoet. Speciaal voor die gelegenheid schreef ze een emotioneel eerbetoon aan haar danspartner Marcus, dat ze hem laat horen tijdens de repetities. Durf te gelovenDe tekst sluit aan op de gevoelens die Steenwijk overhoudt aan haar avontuur in het dansprogramma. De eerste zin is meteen raak: "Door jou durf ik te geloven." Daarmee lijkt Steenwijk te willen zeggen dat ze voor haar deelname erg onzeker was over haar (dans)talent, en dat Marcus haar heeft geholpen dit te overwinnen. Later in het lied bedankt ze hem voor wat hij haar heeft gegeven. De finale van Dancing with the Stars is op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het emotionele eerbetoon van Samantha Steenwijk aan danspartner Marcus hierboven. Samantha Steenwijk de ster van de zaterdagavond Bekijk deze video » Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪ Bekijk deze video » Samantha Steenwijk onderuit op de dansvloer: “We twijfelden...” Bekijk deze video »
TV :
Samanta Steenwijk brengt emotioneel eerbetoon aan danspartner Marcus

Aankomende zaterdag (26 oktober) staat de finale van Dancing with the Stars op het programma, waar onder anderen zangeres Samantha Steenwijk aan meedoet. Speciaal voor die gelegenheid schreef ze een emotioneel eerbetoon aan haar danspartner Marcus, dat ze hem laat horen tijdens de repetities.

Durf te geloven
De tekst sluit aan op de gevoelens die Steenwijk overhoudt aan haar avontuur in het dansprogramma. De eerste zin is meteen raak: "Door jou durf ik te geloven." Daarmee lijkt Steenwijk te willen zeggen dat ze voor haar deelname erg onzeker was over haar (dans)talent, en dat Marcus haar heeft geholpen dit te overwinnen. Later in het lied bedankt ze hem voor wat hij haar heeft gegeven.

De finale van Dancing with the Stars is op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het emotionele eerbetoon van Samantha Steenwijk aan danspartner Marcus hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samanta Steenwijk brengt emotioneel eerbetoon aan danspartner Marcus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV