Aanstaande ouders Rodanya en Morgan (Temptation Island) toch uit elkaar

Aanstaande ouders Rodanya en Morgan (Temptation Island) toch uit elkaar

Aanstaande ouders Rodanya en Morgan (<em>Temptation Island</em>) toch uit elkaar Temptation Island-deelnemers en inmiddels exen Rodanya en Morgan verwachten een kindje samen en ze deelden gelukkige foto’s van de babyshower. Daarom gingen volop geruchten dat de twee inmiddels weer een relatie hebben maar dat blijkt niet waar te zijn. “Nee, we zijn op dit moment niet samen, maar we gaan wel supergoed met elkaar om”, vertelt Morgan in de video hierboven. “We hebben heel veel contact. Beter kan bijna niet.” Bekijk het hele verhaal van Rodanya en Morgan (Temptation Island) over hun relatiestatus in de video hierboven. Danicio (Temptation Island) reageert op zwangerschap Rodanya Bekijk deze video » Channah Koerten (Temptation Island) bevallen van zoontje Bekijk deze video »
Temptation Island :
Aanstaande ouders Rodanya en Morgan (Temptation Island) toch uit elkaar

Temptation Island-deelnemers en inmiddels exen Rodanya en Morgan verwachten een kindje samen en ze deelden gelukkige foto’s van de babyshower. Daarom gingen volop geruchten dat de twee inmiddels weer een relatie hebben maar dat blijkt niet waar te zijn. “Nee, we zijn op dit moment niet samen, maar we gaan wel supergoed met elkaar om”, vertelt Morgan in de video hierboven. “We hebben heel veel contact. Beter kan bijna niet.”

Bekijk het hele verhaal van Rodanya en Morgan (Temptation Island) over hun relatiestatus in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aanstaande ouders Rodanya en Morgan (Temptation Island) toch uit elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV