Ajax gaat voor 9 punten in Champions League-wedstrijd tegen Chelsea

Ajax gaat voor 9 punten in Champions League-wedstrijd tegen Chelsea

<em>Ajax</em> gaat voor 9 punten in Champions League-wedstrijd tegen <em>Chelsea</em> Ajax komt woensdagavond in actie tegen Chelsea en gaat vol voor de winst om in totaal het maximale aantal punten te scoren. “We hebben er 6, maar willen er 9”, laten de Amsterdammers weten via Instagram. Ajax heeft hierbij een video geplaatst die een aantal mooie hoogtepunten van de club laat zien, deze kun je hierboven bekijken. Frank Lampard over Ajax - Chelsea: 'Het wordt een zware wedstrijd' Bekijk deze video » Voorbeschouwing Ajax - Chelsea: "Chelsea heet nog een topteam, maar is het niet meer" Bekijk deze video »
Voetbal :
Ajax gaat voor 9 punten in Champions League-wedstrijd tegen Chelsea

Ajax komt woensdagavond in actie tegen Chelsea en gaat vol voor de winst om in totaal het maximale aantal punten te scoren. “We hebben er 6, maar willen er 9”, laten de Amsterdammers weten via Instagram. Ajax heeft hierbij een video geplaatst die een aantal mooie hoogtepunten van de club laat zien, deze kun je hierboven bekijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax gaat voor 9 punten in Champions League-wedstrijd tegen Chelsea of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV