Dode en zwaargewonde door schietpartij Amsterdam, een verdachte aangehouden

Dode en zwaargewonde door schietpartij Amsterdam, een verdachte aangehouden

Dode en zwaargewonde door <em>schietpartij Amsterdam</em>, een verdachte aangehouden In Amsterdam is door een schietpartij een persoon om het leven gekomen. Het schietincident vond plaats op het Hugo de Grootplein in Amsterdam, hierbij is ook iemand zwaargewond geraakt. Er is inmiddels een verdachte aangehouden, het is niet bekend of het om een liquidatie gaat. Golf met Belgisch kentekenDe politie liet in eerste instantie weten dat er twee gewonden waren, maar maakte al snel bekend dat een van de gewonden inmiddels is overleden. Ze gingen op zoek naar twee verdachten die mogelijk zijn gevlucht in een grijze Volkswagen met Belgisch kenteken, zo is te zien in de tweet hieronder. Een verdachte aangehouden“Op de Admiraal de Ruijterweg is het vermoedelijke vluchtvoertuig gespot en door de politie aan de kant gezet”, laat de Amsterdamse politie weten. “Daarbij is door de politie een waarschuwingsschot gelost en één verdachte aangehouden.” Bekijk beelden van Hart Van Nederland van na de schietpartij in Amsterdam in de video hierboven. Twee zwaargewonden door schietpartij in Sliedrecht Bekijk deze video » Arnhemse wijk overrompeld door schietpartij: "Onveilig in je eigen buurt" Bekijk deze video »
Nieuws :
Dode en zwaargewonde door schietpartij Amsterdam, een verdachte aangehouden

In Amsterdam is door een schietpartij een persoon om het leven gekomen. Het schietincident vond plaats op het Hugo de Grootplein in Amsterdam, hierbij is ook iemand zwaargewond geraakt. Er is inmiddels een verdachte aangehouden, het is niet bekend of het om een liquidatie gaat.

Golf met Belgisch kenteken
De politie liet in eerste instantie weten dat er twee gewonden waren, maar maakte al snel bekend dat een van de gewonden inmiddels is overleden. Ze gingen op zoek naar twee verdachten die mogelijk zijn gevlucht in een grijze Volkswagen met Belgisch kenteken, zo is te zien in de tweet hieronder.

Een verdachte aangehouden
“Op de Admiraal de Ruijterweg is het vermoedelijke vluchtvoertuig gespot en door de politie aan de kant gezet”, laat de Amsterdamse politie weten. “Daarbij is door de politie een waarschuwingsschot gelost en één verdachte aangehouden.”

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van na de schietpartij in Amsterdam in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dode en zwaargewonde door schietpartij Amsterdam, een verdachte aangehouden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV