Frans Bauer begint met promotietoer "Dit is waarom ik artiest ben"

Frans Bauer begint met promotietoer "Dit is waarom ik artiest ben"

<em>Frans Bauer</em> begint met promotietoer &quot;Dit is waarom ik artiest ben&quot; Het nieuwe album van Frans Bauer genaamd "Ik heb je lief" is het best verkochte album in Nederland dit weekend. Frans trekt het hele land door om zijn fans te ontmoeten op zijn promotietoer "Dit is het mooiste, dit is waarom ik artiest ben". Bekijk hierboven het hele verslag over het nieuwe album van Frans Bauer Frans Bauer naar Argentinië voor tv-programma: “Ik heb app-contact met Máxima!” Bekijk deze video » Signeersessie Frans Bauer zorgde voor een verkeersinfarct in Apeldoorn Bekijk deze video » Frans Bauer schreeuwt het uit van geluk: "Mijn album, best verkochte album van Nederland!" Bekijk deze video » Frans Bauer heeft te weinig foto’s en cd’s voor honderden toegestroomde fans Bekijk deze video »
Entertainment :
Frans Bauer begint met promotietoer "Dit is waarom ik artiest ben"

Het nieuwe album van Frans Bauer genaamd "Ik heb je lief" is het best verkochte album in Nederland dit weekend. Frans trekt het hele land door om zijn fans te ontmoeten op zijn promotietoer "Dit is het mooiste, dit is waarom ik artiest ben".

Bekijk hierboven het hele verslag over het nieuwe album van Frans Bauer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer begint met promotietoer "Dit is waarom ik artiest ben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV