39 lijken gevonden in een vrachtwagen op een industrieterrein in Essex

39 lijken gevonden in een vrachtwagen op een industrieterrein in Essex

<em>39 lijken</em> gevonden in een vrachtwagen op een industrieterrein in <em>Essex</em> Negenendertig lijken waaronden een tiener, werden er vandaag (23 oktober) in een vrachtauto op een industrieterrein in Essex gevonden. Alle negenendertig mensen werden doodverklaard vlak nadat ze gevonden werden. De bestuurder25-jarige Mo Robinson staat geregistreerd als de bestuurder van het voertuig. Hij woont in Noord-Ierland en is opgepakt als verdachte. De politie is te weten gekomen dat de vrachtwagen uit het Belgische Zeebrugge afkomstig is. Bekijk hierboven het volledige verslag van Sky News over de 39 doden Voormalig president Theresa May wil woord bij daad houden Bekijk deze video » Stemming voor de Brexit is wederom uitgesteld Bekijk deze video » Zo wordt Bryan Cranston getransformeerd tot Walter White uit Breaking Bad Bekijk deze video » Brexit: Brits Parlement stemt tegen uittreding op 31 oktober Bekijk deze video »
Nieuws :
39 lijken gevonden in een vrachtwagen op een industrieterrein in Essex

Negenendertig lijken waaronden een tiener, werden er vandaag (23 oktober) in een vrachtauto op een industrieterrein in Essex gevonden. Alle negenendertig mensen werden doodverklaard vlak nadat ze gevonden werden.

De bestuurder
25-jarige Mo Robinson staat geregistreerd als de bestuurder van het voertuig. Hij woont in Noord-Ierland en is opgepakt als verdachte. De politie is te weten gekomen dat de vrachtwagen uit het Belgische Zeebrugge afkomstig is.

Bekijk hierboven het volledige verslag van Sky News over de 39 doden

Commentaar
Wat vind jij van dit heftige nieuws? Laat het hieronder aan ons weten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen