Elise Schaap vond zoenen met Maarten Heijmans ‘vrij schizofreen’

Elise Schaap vond zoenen met Maarten Heijmans ‘vrij schizofreen’

<em>Elise Schaap</em> vond zoenen met <em>Maarten Heijmans</em> ‘vrij schizofreen’ Elise Schaap speelt in de film Wat Is Dan Liefde een aantal spannende scènes met Maarten Heijmans. De acteurs zijn al jaren heel erg goed bevriend, Heijmans is zelfs de beste vriend van de partner van Elise. Daarom waren de zoenscènes nogal apart om te spelen. “Dat is vrij schizofreen”, bekent de actrice in 5 Uur Live. Bekijk het hele interview met Elise Schaap over Wat Is Dan Liefde in de video hierboven. Elise Schaap over Wat is dan liefde: "De film is heel geloofwaardig" Bekijk deze video » Elise Schaap laat imitaties Britt Dekker en Lil’ Kleine horen Bekijk deze video »
Film :
Elise Schaap vond zoenen met Maarten Heijmans ‘vrij schizofreen’

Elise Schaap speelt in de film Wat Is Dan Liefde een aantal spannende scènes met Maarten Heijmans. De acteurs zijn al jaren heel erg goed bevriend, Heijmans is zelfs de beste vriend van de partner van Elise. Daarom waren de zoenscènes nogal apart om te spelen. “Dat is vrij schizofreen”, bekent de actrice in 5 Uur Live.

Bekijk het hele interview met Elise Schaap over Wat Is Dan Liefde in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Elise Schaap vond zoenen met Maarten Heijmans ‘vrij schizofreen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV