22-jarige man opgepakt voor het schenden en bestelen van kindergraven

22-jarige man opgepakt voor het schenden en bestelen van kindergraven

22-jarige man <em>opgepakt</em> voor het schenden en bestelen van <em>kindergraven</em> Een 22-jarige man uit Eindhoven zou meerdere kindergraven hebben geopend. De politie is al sinds juni opzoek en hebben hem dinsdag (22 oktober) eindelijk aangehouden. HuiszoekingToen de politie het huis van de man doorzocht vonden ze meerdere asresten. De beweegredenen van de man zijn nog onduidelijk. De politie probeert te achterhalen van wie de asresten zijn. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland verslag over de diefstal van asresten van kinderen Deelnemers van de Marathon van Eindhoven ruimen al rennend de stad op Bekijk deze video » Marathon Eindhoven: Laban Mutai wint Bekijk deze video » Nieuwe bende steelt niet alleen geld maar ook bloed Bekijk deze video »
Nieuws :
22-jarige man opgepakt voor het schenden en bestelen van kindergraven

Een 22-jarige man uit Eindhoven zou meerdere kindergraven hebben geopend. De politie is al sinds juni opzoek en hebben hem dinsdag (22 oktober) eindelijk aangehouden.

Huiszoeking
Toen de politie het huis van de man doorzocht vonden ze meerdere asresten. De beweegredenen van de man zijn nog onduidelijk. De politie probeert te achterhalen van wie de asresten zijn.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland verslag over de diefstal van asresten van kinderen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 22-jarige man opgepakt voor het schenden en bestelen van kindergraven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV