Presentator Art Rooijakkers kijkt graag stiekem even in de wc's van sterren

Presentator Art Rooijakkers kijkt graag stiekem even in de wc's van sterren

Presentator <em>Art Rooijakkers</em> kijkt graag stiekem even in de wc's van sterren Rooijakkers over de vloer is het nieuwe programma van Art Rooijakkers. Hij gaat op bezoek bij sterren, van Hans Klok tot Rick Astley. Als hij bij de sterren thuis is kjkt hij het liefst even in de WC, "dat zegt veel over iemand". Bekijk hierboven het hele interview met Art Rooijakkers bij RTL Boulevard Art Rooijakkers en Leon Verdonschot maken film over Van Dik Hout Bekijk deze video » Art Rooijakkers zit op Ibiza voor Rooijakkers over de Vloer: "Je hoort mij niet klagen" Bekijk deze video » Woensdagavond start Rooijakkers Over De Vloer met bijzondere gasten Ronald Koeman en Krezip Bekijk deze video » Rooijakkers Over De Vloer: Art proost met Rick Astley in eigen pub Bekijk deze video »
Entertainment :
Presentator Art Rooijakkers kijkt graag stiekem even in de wc's van sterren

Rooijakkers over de vloer is het nieuwe programma van Art Rooijakkers. Hij gaat op bezoek bij sterren, van Hans Klok tot Rick Astley. Als hij bij de sterren thuis is kjkt hij het liefst even in de WC, "dat zegt veel over iemand".

Bekijk hierboven het hele interview met Art Rooijakkers bij RTL Boulevard

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Presentator Art Rooijakkers kijkt graag stiekem even in de wc's van sterren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV