Sven Kramer en vader betrokken bij aanrijding, beide revalideren

Sven Kramer en vader betrokken bij aanrijding, beide revalideren

<em>Sven Kramer</em> en vader betrokken bij aanrijding, beide revalideren Sven Kramer raakte vlak voor het begin van het schaatsseizoen betrokken bij een aanrijding. De revalidering gaat gestaag maar de kwalificaties worden nu wel spannen volgens Kramer. "Kon niet op een slechter moment komen" FamilieTwee dagen voordat Kramer werd aangereden was zijn vader betrokken bij een ongeluk. Zijn vader was er veel slechter aan toe dan Sven, hij brak drie nekwervels. Er valt wel wat te vieren want een dag voor zijn ongeluk is zijn dochter 1 jaar geworden. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard-fragment over Sven Kramer Hilarisch: Frenkie de Jong, Sven Kramer en Toon Gerbrands grijpen naast Primoz Roglic Bekijk deze video » Vader van schaatser Sven Kramer gewond na fietsongeluk Bekijk deze video » Schaatsseizoen Sven Kramer in gevaar: botkneuzing in knie na fietsongeluk Bekijk deze video » Naomi van As geeft update over Sven Kramer en zijn vader: "Het gaat goed" Bekijk deze video »
Entertainment :
Sven Kramer en vader betrokken bij aanrijding, beide revalideren

Sven Kramer raakte vlak voor het begin van het schaatsseizoen betrokken bij een aanrijding. De revalidering gaat gestaag maar de kwalificaties worden nu wel spannen volgens Kramer. "Kon niet op een slechter moment komen"

Familie
Twee dagen voordat Kramer werd aangereden was zijn vader betrokken bij een ongeluk. Zijn vader was er veel slechter aan toe dan Sven, hij brak drie nekwervels. Er valt wel wat te vieren want een dag voor zijn ongeluk is zijn dochter 1 jaar geworden.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard-fragment over Sven Kramer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sven Kramer en vader betrokken bij aanrijding, beide revalideren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV