Analisten blikken terug op VAR-moment Ajax - Chelsea: "We zijn genaaid"

Analisten blikken terug op VAR-moment Ajax - Chelsea: "We zijn genaaid"

Analisten blikken terug op VAR-moment <em>Ajax - Chelsea</em>: &quot;We zijn genaaid&quot; In de nabeschouwing van de wedstrijd Ajax - Chelsea gaat het natuurlijk nog even over de VAR, wiens rol in deze wedstrijd groot bleek. Vooral de afgekeurde goal blijft bij velen hangen. Zo ook bij René van der Gijp: "We zijn gewoon genaaid". Op het moment dat het beeld wordt stilgezet staat Promes inderdaad met een teentje buitenspel. Maar de bal was dan al lang van de voet, volgens de op de bank kijkende Kees Kwakman. De mannen in de studio geven hem daarin gelijk: "Als het juiste shot gebruikt was, is het geen buitenspel", zegt Wilfred Genee. René van der Gijp vult aan: "We zijn gewoon genaaid, ja." Wat heb je daar aan?Dick Advocaat geeft nog wel de nodige nuance: "Wat heb je daar nu dan aan?" Volgens Van der Gijp geeft het aan dat de VAR er dit keer naast zat. "Die zitten er altijd naast", besluit Advocaat. Bekijk het fragment over het VAR-moment hierboven. René van der Gijp: ‘Juventus betaalde te veel voor Matthijs De Ligt’ Bekijk deze video » René van der Gijp over afgekeurde goal: "Echt bezopen!" Bekijk deze video »
Voetbal :
Analisten blikken terug op VAR-moment Ajax - Chelsea: "We zijn genaaid"

In de nabeschouwing van de wedstrijd Ajax - Chelsea gaat het natuurlijk nog even over de VAR, wiens rol in deze wedstrijd groot bleek. Vooral de afgekeurde goal blijft bij velen hangen. Zo ook bij René van der Gijp: "We zijn gewoon genaaid".

Op het moment dat het beeld wordt stilgezet staat Promes inderdaad met een teentje buitenspel. Maar de bal was dan al lang van de voet, volgens de op de bank kijkende Kees Kwakman. De mannen in de studio geven hem daarin gelijk: "Als het juiste shot gebruikt was, is het geen buitenspel", zegt Wilfred Genee. René van der Gijp vult aan: "We zijn gewoon genaaid, ja."

Wat heb je daar aan?
Dick Advocaat geeft nog wel de nodige nuance: "Wat heb je daar nu dan aan?" Volgens Van der Gijp geeft het aan dat de VAR er dit keer naast zat. "Die zitten er altijd naast", besluit Advocaat.

Bekijk het fragment over het VAR-moment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Analisten blikken terug op VAR-moment Ajax - Chelsea: "We zijn genaaid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV