Frans Bauer populairder dan ooit te voren

Frans Bauer populairder dan ooit te voren

<em>Frans Bauer</em> populairder dan ooit te voren Het liep storm bij de promotietour van Frans Bauer, zo erg zelfs dat hij CD's te kort kwam. Tijdens de signeersessie waren er honderden fans aanwezig. Frans nieuwe album is het best verkochte album in Nederland dit weekend. Bekijk hierboven het hele fragment over Frans Bauer Signeersessie Frans Bauer zorgde voor een verkeersinfarct in Apeldoorn Bekijk deze video » Frans Bauer schreeuwt het uit van geluk: "Mijn album, best verkochte album van Nederland!" Bekijk deze video » Frans Bauer heeft te weinig foto’s en cd’s voor honderden toegestroomde fans Bekijk deze video » Frans Bauer begint met promotietoer "Dit is waarom ik artiest ben" Bekijk deze video »
Entertainment :
Frans Bauer populairder dan ooit te voren

Het liep storm bij de promotietour van Frans Bauer, zo erg zelfs dat hij CD's te kort kwam. Tijdens de signeersessie waren er honderden fans aanwezig. Frans nieuwe album is het best verkochte album in Nederland dit weekend.

Bekijk hierboven het hele fragment over Frans Bauer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer populairder dan ooit te voren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV