Eerste aflevering Broeders in Berlijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Broeders in Berlijn In het nieuwe programma Broeders in Berlijn gaan broers Maarten en Vincent van Rossem in vier afleveringen op zoek naar wat de val van de Muur Duitsland, zijn bewoners en Europa heeft gebracht. UitdagingDertig jaar geleden viel de Berlijnse Muur. Een jaar later was er de eenwording van Duitsland. Het betekende voor het land een sociale, economische en culturele uitdaging van ongekende omvang. BalansDoor ontmoetingen met de lokale bevolking en met hun eigen kennis van geschiedenis, architectuur en beeldende kunst proberen Maarten en Vincent de balans op te maken. Gaat het wel goed met Duitsland en de Duitsers? Bouw van de MuurDe broers Maarten en Vincent van Rossem beginnen in deze eerste aflevering in Berlijn, waar ze bij restanten van de Muur terugkijken naar de bouw van die Muur en naar de periode van de Koude Oorlog. De komende weken gaan ze ook naar Dresden en Leipzig. :[broadcast:videos](ids:"127175" title:""):[broadcast:videos](ids:"125377" title:"")
Uitzending :

In het nieuwe programma Broeders in Berlijn gaan broers Maarten en Vincent van Rossem in vier afleveringen op zoek naar wat de val van de Muur Duitsland, zijn bewoners en Europa heeft gebracht.

Uitdaging
Dertig jaar geleden viel de Berlijnse Muur. Een jaar later was er de eenwording van Duitsland. Het betekende voor het land een sociale, economische en culturele uitdaging van ongekende omvang.

Balans
Door ontmoetingen met de lokale bevolking en met hun eigen kennis van geschiedenis, architectuur en beeldende kunst proberen Maarten en Vincent de balans op te maken. Gaat het wel goed met Duitsland en de Duitsers?

Bouw van de Muur
De broers Maarten en Vincent van Rossem beginnen in deze eerste aflevering in Berlijn, waar ze bij restanten van de Muur terugkijken naar de bouw van die Muur en naar de periode van de Koude Oorlog. De komende weken gaan ze ook naar Dresden en Leipzig.

:[broadcast:videos](ids:"127175" title:"")
:[broadcast:videos](ids:"125377" title:"")

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Broeders in Berlijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV