Samenvatting AZ - Astana (Europa League)

Samenvatting AZ - Astana (Europa League)

Samenvatting <em>AZ - Astana</em> (Europa League) Alle hoogtepunten AZ - Astana Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Astana in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - Astana Op donderdag 24 oktober speelt AZ haar derde wedstrijd in de poulefase van de Europa League tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 18.55 uur en staat onder leiding van de Albanese scheidsrechter Enea Jorgji. AZAZ zal donderdagavond in Den Haag moeten winnen om kansen voor Europese overwintering levend te houden. De eerste twee wedstrijden in deze poule werden gelijk gespeeld waardoor het nu in de achtervolging moet op Manchester United en Partizan Belgrado. Bij een overwinning op FC Astana is die ploeg bijna uitgeschakeld. AstanaZo goed het in de competitie gaat (tweede met 2 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld), zo stroef gaat de Europese campagne tot op heden. Er werd tweemaal met het kleinst mogelijke verschil verloren van Manchester United en Partizan Belgrado. Europa LeagueIn de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord in Bern tegen Young Boys, PSV neemt het op tegen LASK Linz en AZ krijgt Astana op bezoek. Opstelling AZBizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjo, de Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi. Opstelling AstanaEric; Rukavina, Tomasevic, Simunovic, Shomko; Beysebekov, Maevskiy, Sigurjonsson, Rotariu; Tomasov, Khizhnichenko. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Astana in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting AZ - Astana (Europa League)

Alle hoogtepunten AZ - Astana


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Astana in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - Astana

Op donderdag 24 oktober speelt AZ haar derde wedstrijd in de poulefase van de Europa League tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 18.55 uur en staat onder leiding van de Albanese scheidsrechter Enea Jorgji.

AZ
AZ zal donderdagavond in Den Haag moeten winnen om kansen voor Europese overwintering levend te houden. De eerste twee wedstrijden in deze poule werden gelijk gespeeld waardoor het nu in de achtervolging moet op Manchester United en Partizan Belgrado. Bij een overwinning op FC Astana is die ploeg bijna uitgeschakeld.

Astana
Zo goed het in de competitie gaat (tweede met 2 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld), zo stroef gaat de Europese campagne tot op heden. Er werd tweemaal met het kleinst mogelijke verschil verloren van Manchester United en Partizan Belgrado.

Europa League
In de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord in Bern tegen Young Boys, PSV neemt het op tegen LASK Linz en AZ krijgt Astana op bezoek.

Opstelling AZ
Bizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjo, de Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi.

Opstelling Astana
Eric; Rukavina, Tomasevic, Simunovic, Shomko; Beysebekov, Maevskiy, Sigurjonsson, Rotariu; Tomasov, Khizhnichenko.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Astana in de Europa League.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AZ - Astana (Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV