Bovennatuurlijke thriller Doctor Sleep 7 november in de bioscoop

Bovennatuurlijke thriller Doctor Sleep 7 november in de bioscoop

Bovennatuurlijke thriller <em>Doctor Sleep</em> 7 november in de bioscoop Ben je in de griezel stemming omdat het bijna Halloween is? Dan wil je ongetwijfeld naar deze nieuwe thriller/horror film. Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Ewan McGregor, Rebecca Ferguson en nieuwkomer Kyliegh Curran spelen in deze bovennatuurlijke thriller, geregisseerd door Mike Flanagan, die zijn scenario baseerde op het boek van Stephen King. Doctor Sleep speelt vanaf donderdag 7 november in de bioscoop. Bekijk de trailer van Doctor Sleep hierboven. Eerste trailer van April, May en June: nieuwe film van Linda de Mol Bekijk deze video » Bekijk nieuwe trailer Star Wars: The Rise of Skywalker Bekijk deze video » Elise Schaap over Wat is dan liefde: "De film is heel geloofwaardig" Bekijk deze video »
Film :
Bovennatuurlijke thriller Doctor Sleep 7 november in de bioscoop

Ben je in de griezel stemming omdat het bijna Halloween is? Dan wil je ongetwijfeld naar deze nieuwe thriller/horror film. Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining.

Ewan McGregor, Rebecca Ferguson en nieuwkomer Kyliegh Curran spelen in deze bovennatuurlijke thriller, geregisseerd door Mike Flanagan, die zijn scenario baseerde op het boek van Stephen King.

Doctor Sleep speelt vanaf donderdag 7 november in de bioscoop. Bekijk de trailer van Doctor Sleep hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bovennatuurlijke thriller Doctor Sleep 7 november in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV