Michael Douglas sneert naar Donald Trump: "Hij is niet zo'n goede golfer als hij denkt"

Michael Douglas sneert naar Donald Trump: "Hij is niet zo'n goede golfer als hij denkt"

<em>Michael Douglas</em> sneert naar <em>Donald Trump</em>: &quot;Hij is niet zo'n goede golfer als hij denkt&quot; De legendarische acteur Michael Douglas is een fanatieke golfer, maar naar eigen zeggen hebben al die jaren van oefening nog geen vruchten afgeworpen: hij is nog steeds erg matig. Douglas heeft ook regelmatig met Donald Trump golf gespeeld, maar kan de president er eigenlijk wat van? BeroemdhedenVolgens de acteur is Trump een prima golfer, maar Douglas deelt ook een sneer aan hem uit: "Hij is niet zo goed als hij denkt." Naast Trump heeft de Oscarwinnaar nog met een aantal andere beroemdheden op de golfbaan gestaan, zoals acteur Jack Nicholson en rockster Alice Cooper. En passant nodigt Douglas ook talkshowhost Jimmy Fallon uit voor een potje golf. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Michael Douglas hierboven. Lupita Nyong'o vereerd door nummer van Beyoncé: "Queen B had me niks verteld" Bekijk deze video » Alec Baldwin trekt zijn broek uit in de talkshow van Jimmy Fallon Bekijk deze video » Vertelt Scarlett Johansson spoiler van Black Widow? "Het was een afsluiting voor mij" Bekijk deze video »
Entertainment :
Michael Douglas sneert naar Donald Trump: "Hij is niet zo'n goede golfer als hij denkt"

De legendarische acteur Michael Douglas is een fanatieke golfer, maar naar eigen zeggen hebben al die jaren van oefening nog geen vruchten afgeworpen: hij is nog steeds erg matig. Douglas heeft ook regelmatig met Donald Trump golf gespeeld, maar kan de president er eigenlijk wat van?

Beroemdheden
Volgens de acteur is Trump een prima golfer, maar Douglas deelt ook een sneer aan hem uit: "Hij is niet zo goed als hij denkt." Naast Trump heeft de Oscarwinnaar nog met een aantal andere beroemdheden op de golfbaan gestaan, zoals acteur Jack Nicholson en rockster Alice Cooper. En passant nodigt Douglas ook talkshowhost Jimmy Fallon uit voor een potje golf.

Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Michael Douglas hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michael Douglas sneert naar Donald Trump: "Hij is niet zo'n goede golfer als hij denkt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV