Mr. Frank Visser doet uitspraak: Man ergert zich aan ventilator van de buurvrouw

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Man ergert zich aan ventilator van de buurvrouw

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: Man ergert zich aan ventilator van de buurvrouw In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In de aflevering van donderdag 24 oktober ergert een man zich de ventilator van de bovenbuurvrouw. Kunnen mr. Visser en Viktor Brand er alles aan doen om dit probleem op te lossen? Je ziet het vanavond om 21:30 uur bij SBS6. Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Geen idee dat die van iemand anders was" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Het liefst zou ik hem boven op zijn bek slaan!" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "U spreekt zichzelf constant tegen" Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser doet uitspraak: Man ergert zich aan ventilator van de buurvrouw

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In de aflevering van donderdag 24 oktober ergert een man zich de ventilator van de bovenbuurvrouw.

Kunnen mr. Visser en Viktor Brand er alles aan doen om dit probleem op te lossen? Je ziet het vanavond om 21:30 uur bij SBS6.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mr. Frank Visser rijdt visite
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak: Man ergert zich aan ventilator van de buurvrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV