Queen brengt eerbetoon aan fans met nieuwe videoclips bij klassiekers

Queen brengt eerbetoon aan fans met nieuwe videoclips bij klassiekers

Queen brengt eerbetoon aan fans met nieuwe videoclips bij klassiekers Sinds de film Bohemian Rhapsody vorig jaar verscheen in de bioscopen, is de populariteit van rockband Queen door het dak gegaan. Nu heeft het gelijknamige nummer de grens van één miljard views op YouTube geslecht, en daarom wil de band graag iets teruggeven aan de fans. Trailer Bohemian Rhapsody Bekijk deze trailer » Nieuwe clipsDat gebeurt in de vorm van nieuwe videoclips bij drie klassieke hits van de band, waarin de fans de hoofdrol krijgen. Er gaan namelijk ontelbaar veel video's rond op internet waarin fans meezingen of -spelen met muziek van de band, en die willen Brian May en Roger Taylor (de overgebleven leden van Queen) nu bundelen in één nieuwe videoclip. De eerste clip is van 'Bohemian Rhapsody', maar er zullen er dus nog twee volgen. Bekijk de aankondiging van May en Taylor hierboven. Bekijk de volledige videoclip van 'Bohemian Rhapsody' hieronder. Queen - Bohemian Rhapsody - You Are the Champions (Fan Video")
Muziek :
Queen brengt eerbetoon aan fans met nieuwe videoclips bij klassiekers

Sinds de film Bohemian Rhapsody vorig jaar verscheen in de bioscopen, is de populariteit van rockband Queen door het dak gegaan. Nu heeft het gelijknamige nummer de grens van één miljard views op YouTube geslecht, en daarom wil de band graag iets teruggeven aan de fans.

Nieuwe clips
Dat gebeurt in de vorm van nieuwe videoclips bij drie klassieke hits van de band, waarin de fans de hoofdrol krijgen. Er gaan namelijk ontelbaar veel video's rond op internet waarin fans meezingen of -spelen met muziek van de band, en die willen Brian May en Roger Taylor (de overgebleven leden van Queen) nu bundelen in één nieuwe videoclip. De eerste clip is van 'Bohemian Rhapsody', maar er zullen er dus nog twee volgen.

Bekijk de aankondiging van May en Taylor hierboven. Bekijk de volledige videoclip van 'Bohemian Rhapsody' hieronder.

")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Queen brengt eerbetoon aan fans met nieuwe videoclips bij klassiekers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV