Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Ik hoor de hele tijd die herrie"

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Ik hoor de hele tijd die herrie"

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist?</em> &quot;Ik hoor de hele tijd die herrie&quot; 84-jarige Floor en zijn 74-jarige buurvrouw hebben ruzie over geluidsoverlast. Het begon met een te harde radio. Toen meneer Frank Visser ging luisteren in het huis van Floor was er alleen niks te horen. Toch heeft hij wel de politie en de woningsstichting gebeld. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 21.30 uur te zien bij SBS6 Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "U spreekt zichzelf constant tegen" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Het is een rijdende tijdbom" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Man ergert zich aan ventilator van de buurvrouw Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Ik voelde er niks voor hem een hand te geven" Bekijk deze video »
Entertainment :
Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Ik hoor de hele tijd die herrie"

84-jarige Floor en zijn 74-jarige buurvrouw hebben ruzie over geluidsoverlast. Het begon met een te harde radio. Toen meneer Frank Visser ging luisteren in het huis van Floor was er alleen niks te horen. Toch heeft hij wel de politie en de woningsstichting gebeld.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 21.30 uur te zien bij SBS6


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Ik hoor de hele tijd die herrie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV