Concert Krezip in Ziggo Dome: Lost without you

Concert Krezip in Ziggo Dome: Lost without you

Concert <em>Krezip</em> in Ziggo Dome: <em>Lost without you</em> Krezip is terug en Ziggo Dome heeft het geweten. De rockband uit Tilburg staat na een afwezigheid van 10 jaar weer op het podium en duizenden fans genieten daar deze dagen van: ze staan namelijk drie keer in het Amsterdamse Ziggo Dome. Ook komt er een nieuw album, zo lieten ze donderdag weten. Bekijk hierboven beelden van donderdagavond van de comebacksingle Lost Without You, gemaakt door een concertbezoeker. Bekijk ook Terugkeer Krezip op Pinkpop maakt Giel Beelen aan het huilen Bekijk deze video » Beelden concert John Mayer in Ziggo Dome Amsterdam Bekijk deze video »
Muziek :
Concert Krezip in Ziggo Dome: Lost without you

Krezip is terug en Ziggo Dome heeft het geweten. De rockband uit Tilburg staat na een afwezigheid van 10 jaar weer op het podium en duizenden fans genieten daar deze dagen van: ze staan namelijk drie keer in het Amsterdamse Ziggo Dome. Ook komt er een nieuw album, zo lieten ze donderdag weten. Bekijk hierboven beelden van donderdagavond van de comebacksingle Lost Without You, gemaakt door een concertbezoeker.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Concert Krezip in Ziggo Dome: Lost without you of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV